Milyen videókártyát vegyek 40k HUF környékén?
Modern Warfare3-hoz kellene, most egy nvidia GeForce 9600GT-m van, de ez a kártya kb. 1 óráig bírja a játékot, utána mindig elkezd szaggatni,ilyenkor általában 20-30 percre kikapcsolom a gépet, utána megint birja egy szűk óráig.
processzor: Intel Core 2 Duo E8500 3,17 GHz. Az ATI Radeon 6850 a legszimpatikusabb eddig, érdemes ilyen kártyát venni ehhez a procihoz? Ki tudnám-e használni?
Ja és nekem nem feltétlen fontos a full HD/max grafikán való játék, csak sose jöjjön elő ez a szaggatás/screenlag :)
Na akkor sztem megveszem én ezt a kártyát. Amúgy 4Gb RAM-om van, és a játékot max 1366xakármennyi felbontásban tudnám tolni, szóval remélem akkor nem lesz gond vele:P
Még azon gondolkoztam, hogy kell-e feltétlen a 6850, nem elég-e a 6770 mert anyagilag jobban járnék az utóbbival :)
De a biztosra akarok menni így szerintem 6850 lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!