Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen videókártyát vegyek...

Milyen videókártyát vegyek 40k HUF környékén?

Figyelt kérdés

Modern Warfare3-hoz kellene, most egy nvidia GeForce 9600GT-m van, de ez a kártya kb. 1 óráig bírja a játékot, utána mindig elkezd szaggatni,ilyenkor általában 20-30 percre kikapcsolom a gépet, utána megint birja egy szűk óráig.

processzor: Intel Core 2 Duo E8500 3,17 GHz. Az ATI Radeon 6850 a legszimpatikusabb eddig, érdemes ilyen kártyát venni ehhez a procihoz? Ki tudnám-e használni?

Ja és nekem nem feltétlen fontos a full HD/max grafikán való játék, csak sose jöjjön elő ez a szaggatás/screenlag :)

2011. nov. 13. 00:47
 1/4 Heckler ***** válasza:

[link]

Nem lesz semmi gondod a játékkal, vagy ha igen, biztos nem a videokártya miatt.

2011. nov. 13. 01:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez olcsóbb.

[link]

2011. nov. 13. 09:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Az E8500 elég bika proci, lehet már sok neki ez a kártya, de ha overclockolod kicsit, akkor bírni fogja. (GTA IV maxon 30-40 FPS-t produkál, a GIGABYTE-os 6850-el, de ez 4 GHz-n, a Phenom X4 955 mellett stabil 50 FPS, szóval ez a különbség. :D)
2011. nov. 13. 10:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Na akkor sztem megveszem én ezt a kártyát. Amúgy 4Gb RAM-om van, és a játékot max 1366xakármennyi felbontásban tudnám tolni, szóval remélem akkor nem lesz gond vele:P

Még azon gondolkoztam, hogy kell-e feltétlen a 6850, nem elég-e a 6770 mert anyagilag jobban járnék az utóbbival :)

De a biztosra akarok menni így szerintem 6850 lesz.

2011. nov. 13. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!