Szeretnék venni egy új gépet, persze minen alkatrészt külön, és én akarom összerakni. Összetudom rakni, csak az a kérdés, hogy muszály a processzorra hűtőpasztát tenni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 21:17
11/17 anonim válasza:
12/17 anonim válasza:
jobb vga-t vegyél bele sztem.
13/17 anonim válasza:
FSP 400 W APN gond nélkül elviszi, de a vga tényleg kevés.
14/17 anonim válasza:
Megtennéd, hogy megírnád nekünk, miért is nem akarsz hűtőpasztát kenni a procira? Egyszer túl sokat kentél, és még a képernyőd is pasztás lett?
15/17 anonim válasza:
Nem akarja, hogy mindenféle trutyi legyen a gépébe. Az én haverom ezt úgy oldotta meg, hogy ragasztót tett be paszta helyett.
16/17 anonim válasza:
Miért, Ti az alaplapra, vgara is kentek a pasztából? :D
Egyszer rányomsz egy kicsit a procira, ráteszed a hűtőt. Ezzel nem tudom mi problémája van egyeseknek... Nem véletlenül találták ki és használják...
Ragasztóhoz meg gratula, remélem egy jó drága I7es procival csinálta :)
17/17 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem a gűtőpasztát,mert egyszer leszedtem a coolert,és lejött a paszta is,és visszaraktam,de ugyan olyan a hőmérséklete,mind eddig volt.Ja és néztem a youtuben több pc összerakást is,de csak 1,2be tettek pasztáta procira,a többibe nem.
2011. febr. 12. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!