Nemsokára választhatok Notebook-ot vagy Netbook-ot Én a samsung N145-öt néztem ki. Tudtok róla jókat?
Figyelt kérdés
könnyű okos (tulajdonképp csak netezésre alkalmas) laptop-ot szeretnék.! ötlet? Segitsetek!! (:2011. febr. 5. 21:46
1/13 anonim válasza:
Én netbookot nem vennék, inkább notebookot választanám. Nagyobb a kijelzője, a billentyűzet is jobban kézre áll és van benne optikai meghajtó. Amúgy én inkább a Dell, HP és Asus márkában gondolkodnék.
2/13 anonim válasza:
A samsungnak magyarországi szervizhálózata van, minden alkaltrésze samsung. Esetleges meghibásodáskor nem kell hónapokig várni, míg a külföldi szervizből visszaér.
3/13 anonim válasza:
A Samsunggal nincs semmi probléma. Csak azért, mert most jelentek meg a piacon, nem jelenti azt, hogy rossz laptop-okat csinálnának. Csak életedben nem dolgoztál rajtuk és jössz a hp, acer, dell előitéleteiddel és márkában való vakon megbizással! Én most vettem egy Samsung RF510 notebook-ot, mert meguntam, hogy a hp Pavilionom egyfolytában a szervizbe van, azelött egy acer volt, amely fél évig birta. Ennyit a nagy márkákról. Amúgy az RF510-emet nem adnám még egy MacBook-ért sem. Igazi minőség, fém az egész, pontos és kifogástalan munka van rajta, egyszerűen álmaim minőségi notebookja!! Továbbá belső müködésével is tökéletesen megvagyok elégedve! Úgyhogy hagyjátok már az előitéleteiteket, mert a Samsung úgy olcsó, mint drága készülékeket is piacra bocsájtott. És a drágák bizony nem a műanyag és minőségtelen acer-ek ellenfele! :P:P Kedves kérdező, magad kell eldöntsd, hogy mire van szükséged, de a kihasználás érdekében én is a notebook-ot ajánlom. Netbook helyett inkább vegyél egy okostelefont! :)
5/13 anonim válasza:
Mi?? Van olyan laptop, hogy acer?? :O:O :D:D
Kérdező, az N145 az netbook, de inkább vegyél egy notebook-ot, példáúl ezt: igazán minőségi darab és pont a multimédiára fekteti a hangsúlyt:
6/13 anonim válasza:
Volt Samsung LCD tévém, DVD felvevőm és telefonom. Sose kellene többet ez a márka... :(
"minden alkaltrésze samsung" - nem is tudtam, hogy már processzort is gyártanak :)
Amúgy a legtöbb nagy márkának már jó ideje megvan a hazai szervizhálózata, szóval ez nem csak a samsung-ra jellemző.
7/13 anonim válasza:
Utolsó. A Samsung a világ második legnagyobb processzor gyártója, az Intel után.
8/13 anonim válasza:
Csak nem pc-kbe, hanem mobil eszközökbe. Amúgy meg az Intel mellett még ott az AMD is.
9/13 anonim válasza:
Inkább azt ajánlom neked, hogy amihez nem értessz, abba ne pofázz bele! :) Ez jobb mindenkinek!
10/13 anonim válasza:
Harmadik vagyok! Én úgy tudom, hogy a Samsung a mobil processzor gyártás terén az elsők, mint a pc processzorok gyártása terén szorosan az Intel mögött vannak! Amúgy nagyon sajnálom, hogy elromlott az LCD TV-d, pont attól a gyártótól, amely a legelismertebb ilyen téren és ezt a dicséretet nálad nagyobb emberkék fejtették ki! Elromlott a DVD felvevőd?? Vagy nem vállt be?? Hányba?? 1998-ba?? Továbbá telefon gyártásban igazán 2 éve húztak bele, addig csak próbálkoztak, de tagadhatatlan, hogy manapság TV gyártás terén ők a legjobbak, telefon gyártás terén pedig a minőségben való magas javulás miatt (Galaxy S, OMNIA7, Wave,...) a legjobbak között tartják, a htc-vel, Apple-el vagy Nokia-val. És amúgy sem az alapján kell megitélni a laptop-ot, hogy milyen a márkája! Aki ez alapján itélkezik, vagy azért szólja le a Samsung laptop-ot, mert annak idején elromlott valamije, annak az intelligenciájával nem biztos, hogy minden rendben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!