Hogyan kell méretezni a tápegységet?
Sziasztok!
Össze szeretnék állítani egy új konfigot, de nem nagyon tudom, mekkora tápegység kellene hozzá.
Hogyan érdemes ezt a dolgot megközelíteni?
Olvastam, hogy vannak a net-en ilyen-olyan kalkulátorok, de olyat is olvasni, hogy ezek nem valami megbíthatóak.
A nem végleges konfig valami ilyesmi lenne: Intel i5-2500 + valami H67, vagy P67 alaplap, ati radeon 6850 körüli vga, 4-8GB RAM, 2 sata hdd (fél év múlva talán egy ssd-vel megtoldva), 1 dvd író (később talán valami blueray lehet belőle)
(opcionális kérdés: a házaknál mire érdemes figyelni. A külalaktól most tekintsünk el :) )
Nyilván nem akarok valami gagyit venni, de jó lenne valami érdemes ár/érték-arányt megtalálni.

Ez a bajom nekem is :) Megkérdezek valakit és röpködnek itt a W-k, csak sehogy nem áll össze a kép a magamfajta többé-kevésbé laikusnak.
Persze lehet, hogy tényleg kell ide az a 750W, de jó lenne tudni, hogy mire is. Tényleg érdekel. :)
Azért köszi, hogy legalább segíteni próbáltok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!