Melyik tápegységet használjam?
Van egy CHEIFTEC CTG 500 80P tápegységem. amibe házilag megkellett forrasztani egy sárga tranzisztort mert nem érintkezett jól. és helyette vettem egy Modecom logic 500W tápegységet ( boltos azt mondta hogy van ugyanolyan jó mint a cheiftec) de most hogy nincs egy hetes, indításnál mindig berreg a ventije de ez 1 perc után megszűnik.
ti mit ajánlotok rakjam vissza a cheiftecet ami meglett forrasztva vagy használjam ezt ami jelenleg is a gépben van.
nem akarom hogy elfüstöljön az egész :(
Hát a boltosok általában még a szarra is rábeszélnek :D én úgy voltam h bementem a boltba és mondta ha DDR2-es ram jobb mint a DDR3-as :) ennyit erről..
amúgy sztem a cheiftec-et használd ha jól működik mert ez a modecon nem vmi jó sztem. :D
Hát a boltosok általában még a szarra is rábeszélnek :D én úgy voltam h bementem a boltba és mondta ha DDR2-es ram jobb mint a DDR3-as :) ennyit erről..
amúgy sztem a cheiftec-et használd ha jól működik mert ez a modecon nem vmi jó sztem :D
Hát ha elektronikus csinálta
viszont amibe let egy hiba töb is lehet
amugy te irtad vagy ilyen sokan vesznek,modecom ot és mindenkinek bereg?
talán nem nagy baj még a beregés de rá kel kérdezni ot ahol veted hogy ez stimel e igy
ctg amugy nem volt garanciális már?
fsp,veĺ jártál voln a legjoban szerintem de utolag már mindegy:s
Az nagy igazság hogy a boltosok többsége eladna bármi vackot , viszont ez a ModeCome tápra nem igaz.
Annyira nem bíznék benne mint egy ctg-ben, de azért bármilyen rendszert alá mernék tenni.
Szóval ha félsz egy kicsit a maszek ctg-től nyugodtan használd ezt persze miután ellenőrzöd a ventijét.
Valószínűleg kissé elmozdult/meglazult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!