Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az F meghajtómat (kb 50 giga)...

Az F meghajtómat (kb 50 giga) nem tudom leformázni, azt írja, valami program fut ami épp az F-en van. Letöröltem minden progit, a tulajdonságoknál meg ízt írja, h 1,11 giga foglalt a meghajtón. Hogyan tudnám azt leszedni? Ha nem is látok ott semmit?

Figyelt kérdés
2009. febr. 3. 09:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
na én ne értek hozzá, nem merem, esc ki tudok simán lépni? még a végé jobban elkutyulok valamit, már így is elég fura a gép.
2009. febr. 3. 13:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha már beléptél csökkentettbe, utána simán újraindítás, és betölt rendesen az opr.
2009. febr. 3. 13:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű a dolog. Ne használj window$-t mert $zar :D

Töltsd le az Ubuntut ( www.ubuntu.hu )

Itt az oldalon megtalálsz mindent hogyan kell telepíteni.

A winyót tuti le fogod tudni formázni vírusírtóval meg nem kell többet tökölnöd, mert erre nem kell. A beépített tűzfala olyan biztonságos hogy az idei hekker versenyen nem bírtak vele. ( [link] )(angolul van a cikk)

Ha állandóan játszol a gépen az sem gond, mert elmegy rajta a COD4, San Andreas, Pro Street, szinte az összes játék.

Viszont ha már kinőtted ezeket akkor gratulálok ez a rendszer Neked van kitalálva.

Gyors, stabil, nincs vírus és még szép is :)

2009. febr. 8. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!