Az F meghajtómat (kb 50 giga) nem tudom leformázni, azt írja, valami program fut ami épp az F-en van. Letöröltem minden progit, a tulajdonságoknál meg ízt írja, h 1,11 giga foglalt a meghajtón. Hogyan tudnám azt leszedni? Ha nem is látok ott semmit?
Figyelt kérdés
2009. febr. 3. 09:16
1/13 anonim válasza:
Próbáld újraindítani, majd Sajátgép/Kezelés/Lemezkezelés...itt a meghajtón jobb gomb és formázás.
2/13 A kérdező kommentje:
ezt már próbáltam, nem megy. újratelepítés és partíciózás?
2009. febr. 3. 09:50
3/13 anonim válasza:
Kapcsold ki rajta a rendszervisszaállítást. A formázás idejére a vírusirtót is kikapcsolhatod, sőt az indexelést is ki kéne kapcsolni addig. Ezek futhatnak róla.
4/13 A kérdező kommentje:
rengeteg kérdést tettem már itt fel, elég hosszú a dolog, viruírtó nincs a gépen, emrt enmtom feltelepíteni rá. Nagy rejtély mi vana géppel,xpsp2 simán feltelepül, csak utána a virusírtó nem megy fel rá. tegnap az avast pl. amikor telepíteni akatram kikapcsolt folyamatosan a gép. vagyis ujraíndította magát. mondtak oylat lehet vmi progi zavar, na ezt próbálom eltüntetni, és írtam ugye h az f-ről nem megy. amúgy mi az az index?
2009. febr. 3. 10:03
5/13 anonim válasza:
Akkor már javasoltuk többször pl a memtestet és felületellenőrzést? Azokon túl vagy?
6/13 anonim válasza:
csökkentett módban indítva a gépet is próbáltad?
7/13 A kérdező kommentje:
azt hogy kell csinálni? vezérlőpultban valahol átállítom és újraindítom?
2009. febr. 3. 11:17
8/13 anonim válasza:
9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm. a csökkentett üzemmódban való elindítás virusírtó telepítésére adhat megoldást?
2009. febr. 3. 11:27
10/13 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy a csökkentett mód segít. Vírustól függ (és hogy mennyire kaptad be)
Csökkentett mód:
Amikor elindítod a gépet, a POST után (amikor a memóriát is számolja a gép) nyomkodd az F8-as gombot (Még a Windows betöltésének indulása előtt)
Így be fog jönni egy menü, amiből kiválaszthatod a csökkentett módot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!