Az Acer laptopok mennyire megbízhatóak?
Nekem csak rossz tapasztalatom van a márkával.Eddig 3 Acer leptoppal és egy Acer desktop PC-vel volt dolgom,mindegyikben kevesebb mint 6 hónap után be halt valami.Laptopoknál:
Egyiknél az egér pad adta meg agát
Másiknál az aksi
Harmadiknál pedig a DVD olvasó és a hang erő szabályzó ment nyugdíjba kevesebb mint 6 hónap után.
Az asztali gépben a tápegység és vele együtt a graff halt meg,kb 2 hónap után.
Szóval ha lehet én az Acer-t ezek után kerülöm még ha ingyen adják se kell..Persze valószínűleg csak az én közelemben bolondulnak meg az Acer gépek elvégre világ márka vagy mi.Ilyen rossz minőséggel nem hiszem hogy eltudott volna terjedni.Szóval nem állítom hogy nem jók,csak nekem nem jött be.
PackardBell notebookot használok most, mert rövid távra kellett valami olcsón, amin van numpad, de elégedett vagyok vele. HP-t és DELL-t is használok relatív sűrűn nincs különbség eddig minőségre köztük.
Mielőtt valaki leoltana Acer és PB ugyanaz, csak a logo más :D
Nekem az Acer nem vált be. Fél év mulva kékhalálok jelentkeztek. Voltak memória tesztek, szoftver és hardver átvizsgálások, drivertisztitások stb., a vége alaplap csere lett! Meg egy örök kiábrándulás!
Szóval nagyon ne dicsérd ezt a márkát! De megértem, hogy hazabeszélsz.
Köszönöm a válaszokat. A HP-ről valami vélemény? De hogy konkretizáljam a dolgokat, ezek között vacillálok. Nem teljesen vagyok képben a konfigokkal sem, jópár éve lemaradtam, úgyhogy pl. a cpu sem mond sokat. Melyiket választanátok? (A hdmi-t, bluetoothot, sd kártyát, stb ilyesmit hagyjuk, kizárólag a konfigurációt nézzétek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!