Mennyire megbízhatóak a Toshiba laptopok?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni. Azt akartam kérdezni igazából ,hogy akinek van, vagy volt ,az mennyire van megelégedve vele. És melyik modelt javasolják?
2009. máj. 1. 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én tavaly decemberben vettem toshibat előtte Acerem volt ami 2 év után becsődölt.

Meg vagyok vele elégedve,nagyon jó,hát nemtudom mit szeretnél igazából tudni:D

Kérdezz és felelek:D

2009. máj. 1. 18:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Én igazából egy elég erős gépet szeretnék(3GB RAM;2,16 Ghz ;160 GB hardware ;Intel Dual Core stb) Megkaphatom ezt 400 euró körül augusztus vége, szeptember eleje körül? Addigra lemennek az árak? Csak egyszer szeretnék venni laptopot úgyhogy szeretném ha sokáig bírná
2009. máj. 1. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg az L300-as szériát, abban azt hiszem találsz 400 euro körül. Külföldön vennéd? Csak mert ha igen, akkor már tuti lesz 400 euroért, csak Mo-n rohadt drága minden...
2009. máj. 1. 22:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Horvátországban jobbak az árak?
2009. máj. 2. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!