Hogyan lehet elindítani egy laptopot CD-ről, majd átadani a vezérlést USB-eszközre?
Az már Linux probléma, a CD rendesen elvégezte dolgát.
Inéttől egy Linuxos kolléga kéne, hogy segítsen!
mégis megy, a file hibásan töltődött az előbb le. Most egy USB-ről amúgy is indítható géppel próbáltam a CD-indítás, majd átirányítás USB-re indítást, s most sikerült az Ultimate Boot CD segítségével, az alábbi módon. Hátha valakit érdekel:
Elindítottam a gépet az Ultimate Boot CD-ről, majd kiválasztottam a HDD menüben a Boot Managementet, majd ott a Gujin...-ot, ez felsorolta az összes csatlakoztatott eszközt, s azt is, hogy melyikről lehet indítani. S ott volt a szükséges USB HDD, aminek kiválasztása után egy jókora várakozást követően előjött az ismet Ubuntu bejelentkező képernyő, és működik! Most már csak meg kell próbálnom azon a gépen, ami miatt ezzel az egésszel foglalkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!