Vegyek a gépbe egy ventillátort, ha a proci 80 C-ra is felmegy?
Figyelt kérdés
Szóval van egy Intel Core Quad Q8300 processzorom.
De ha játszok 83 Celsius fokot is eléri. Egyébként a videókártya hőmérséklete jó (40 celsius).
Most 3 ventillátor van a gépben, de szerintem kevés.
Szerintetek vegyek új ventilltátort? És ha igen milyet?
2011. jan. 8. 11:59
1/7 anonim válasza:
egy processzornak ált. 50-55°C a max hőmérséklete (típustól függően változik). sztem javasolt.
2/7 teszla válasza:
Az azért márt elég sok!Nekem is ilyen procim van és hajátszom akkor max 60fokos.Én zalman hűtést ajánlom,de lényegében mind 1 milyen márkát veszel csak a hűtési teljesítménye legyen nagyobb!
3/7 teszla válasza:
Ja és ne vegyél hozzá+ ventit hanem cseréld a proci hűtőt komplett az egészet.
4/7 anonim válasza:
Támogatom én is a Proci hűtő cseréjét vagy tisztítását. Valszeg túl poros vagy a csapágy kopott meg egy kicsit és már nem úgy hűt. Egyébként érdemes fél vagy évenként a cooler-ek portalanítását elvégezni egy kis sűrített levegővel. A finom szemcséjű por gyilkos tud lenni (+10-15 fok).
5/7 A kérdező kommentje:
2011. jan. 8. 15:16
6/7 anonim válasza:
Cooler Master Hyper TX3 ez kb 50 °C-on tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!