Egy alaplapra hány ventillátort lehet rákötni és mivel?
Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 18:54
1/12 anonim válasza:
1. Amennyi csatlakozó van rajta, és amellett se túl jó neki ha túlterheled, mondjuk egy-két Amper elég neki.
2. Kösd inkább a tápra.
2/12 A kérdező kommentje:
de a tápra mivel kössem rá?
2011. júl. 17. 19:02
3/12 anonim válasza:
Gyanús, hogy még nem láttál ventilátort, tápot, meg alaplapot :)
4/12 A kérdező kommentje:
de láttam csak kérdezem
lécci válaszolj!
2011. júl. 17. 19:09
5/12 anonim válasza:
Én az első válaszoló vagyok, a másodikat nem én írtam,amúgy a ventillátor az egy olyan szuper dolog, aminek még kábele is van. Remélem már kitalálod! Szal ne fonallal!
6/12 A kérdező kommentje:
na figyelj. a ventillátornak lehet 3 vagy 4 pines vége de te azt hogyan lehet rákötni?
2011. júl. 17. 20:06
7/12 Panda Péter válasza:
lehet kapni átalakítót amivel tápra tudod kötni de akkor nem tudod vezérelni (vagy külső vezérlő kell hozzá)
8/12 anonim válasza:
Ha csatid van legalábbb nem kell forrasztani. Számolni már csak tudsz? Akkor most 3, vagy 4 a tied? Mindegyiket a megfelelő helyre. Ha nincs, lehet kapni átalakítót hozzá.
Nem értem, hogy mit nem értesz... Akkor mond azt, h sose láttál még gépet, vagy vmi...
9/12 anonim válasza:
Bocs, előző, nem láttam még a válaszod akkor.
10/12 A kérdező kommentje:
ezt néztem ki 3-at veszek. de milyen átalakító kell neki küldj róla egy képet légyszíves
2011. júl. 17. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!