Milyen ez a gép szerintetek?
Figyelt kérdés
Ezt szeretném megvennni!Minden passzol?(gondolom,csak AMD-nvidiával...)+Van még 1 rexpower 500-as tápom hozzá.
Grafkártya:
Proci:
Alaplap:
RAM:
HDD:
(ha fehér oldal jönne ki akkor még 1X enter, ha szöveg de nem látjátok a terméket akkor görgetni az aljára)
2010. dec. 31. 10:15
11/24 A kérdező kommentje:
Ok!Megnézek pár tesztet.tudom h nem kell a legújabb generációt nézni csak nem akarok 1-2 év mulva megint kártyát cserélni.Bírjon ki legalább 3 évet.
Emígy a shaderek mennyire számítanak 1 kártyáná?
2010. dec. 31. 11:04
12/24 anonim 

válasza:

3 évet? :D Ha veszel egy ilyet, 5-6 évig géped lesz. De 5770-el is legalább 4.
13/24 A kérdező kommentje:
2010. dec. 31. 11:21
15/24 anonim 

válasza:

Vegyél GTX460at.A HD5850! től alig 5% al marad el.
Szóval tévhit hogy a HD5770 el áll egy szinten.
16/24 anonim 

válasza:

460-al jársz jobban most. De majd a radeonos tizenéves gyerek meg fogja neked mondani úgy is hogy milyen szar az nvidia, viszonyítási alap nélkül pesze...
17/24 anonim 

válasza:

Az vagyok, aki az 5770-et ajánlotta. Visszavonom. Az 5770 a GTS450 és a GTS450 gyárilag tuningolt változatai között van. Tehát én is inkább GTS450-et veszek. Feltételezem, hogy a 460 még jobb.
18/24 anonim 

válasza:

Én vagyok a Radeonos tizenéves gyerek. :P
Itt a viszonyítási alap:
www.youtube.com/watch?v=2QkyfGJgcwQ
:)
19/24 anonim 

válasza:

Ez nem viszonyítási alap. Nézz teszteket. Akár az ASUS akár a Gigabyte komolyabb kártyáin olyan hűtés van, hogy 15-20 fokkal hidegebb marad ugyanolyan terhelés mellett, mint az ekvivalens ATI. Most néztem. Ez az egyik indok ami miatt átpártoltam.
20/24 anonim 

válasza:

Annyi humorérzéked van, mint egy háromlábú hokedlinak. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!