Milyen ez a gép szerintetek?
Ezt szeretném megvennni!Minden passzol?(gondolom,csak AMD-nvidiával...)+Van még 1 rexpower 500-as tápom hozzá.
Grafkártya:
Proci:
Alaplap:
RAM:
HDD:
(ha fehér oldal jönne ki akkor még 1X enter, ha szöveg de nem látjátok a terméket akkor görgetni az aljára)
Most égett ki 1 Radeon 3870-esem(gigabyte)!(2 napja)és ha ilyen órajelekkel tudnátok nekem ATI-t linkelni megköszönném.
Az eddigi válaszokat is kössz.
Az utolsó válaszolóval én is egyetértek, világéletemben Intel-nVidia vásárló voltam, de most átpártoltam az ATI-hoz. Az Intel maradt.
30-40.000 között kapsz HD5770-et, a 128 bitet leszámítva jobb mint a 460.
Ne a számokat nézd, mert az órajelek a különböző architektúra miatt nem összehasonlíthatók. Keress teszteket, ahol 1000 dolgot lemérnek rajtuk, és az alapján döntsd el, hogy melyik jó neked.
Amúgy nem kötelező a legfrissebb generációból venni, és az árak rögtön sokkal alacsonyabban lesznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!