Miért van az, hogy egyik gépen van net a másikon nincs?
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
Ellenőrizted a kábelek csatlakozását?
Igen már sokszor újraindítottam a gépet, kábeleket is cseréltem már, de ezt a beállítások fülecskét nem találom. Nem lehet, hogy ilyen a wondows 98 alatt van? Nekem xp van. Mert úgy emlékszem mintha ott lett volna ilyen a start menüben.
Semmit nem csináltunk a géppel, nem állítottunk el semmit, csak úgy fogta magát és nem tudok felmenni a netre. A routerre sem tudok kapcsolódni. Az msn kapcsolatellenörzője azt mutatja, hogy a modem és a számítógép közt van a baj. Ha elindítom az msn kapcsolódási hibaelhárítóját, akkor az alapértelmezett átjáró mellett van a felkiáltójel. Nem tudom mit csináljak.
Amikor én nagyon nem értettem hozzá, /most sem/ és a szolgáltatót hívtam segítségért, mindig azt mondták, hogy teljesen áramtalanítsak, tehát mindent húzzak ki a falból, én lenyomtam a villanyórát. Biztonság kedvéért először a szomszédét, :) Akkor helyre szokott jönni.
Még megpróbálnám a vezetékeket felcserélve csatlakoztatni a két gép között, hátha csak dróthiba, ha ezek sem segítenek, akkor szólnék egy kedves ismerősnek, aki esetleg tesztelheti a hálókártyát.
Sok sikert kívánok neked! /+egy hozzáértőbb válaszát/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!