Megosztott internet egyik gépen van, másikon nincs?
Adva van: Digis internet, egy számítógép, egy laptop.
A számítógépre nyomtatót telepítettem, de nem tudtam, hogy kell megosztani. Hálózati megosztásban kérte a digis felhasználónevemet és jelszót, de nem adja be a kapcsolatot, csak 678-as hibakódot. Az laptopon, amin ugyanaz a digi van megosztva, van net. Hogy lehet a számítógépen visszahozni a netet? Nem lehet, hogy nem ismeri fel a helyes jelszót?
Köszi
23/L
Van router, de azóta fejlemény is.
Szóval megjelenik a kezdőlap, és ezt az üzenetet kapom.
Dial-Up Connection
Select the service you want to connect to
Ezt kiikszelem. Aztán azt adja be, hogy:
The webpage you requested is not available offline. To view this page, click connect.
Itt addig ikszelem, míg le nem fagy egy pillanatra, utána eltűnik, és látszik a kezdőlap. Ha ezek után átmegyek egy másik site-ra, akkor az utóbbi üzenet újra megjelenik, nyomok egy connect-et, és megy a net.
Szeretném ezt a sok idióta lépést valahogy kihagyni. :)
" Szeretném ezt a sok idióta lépést valahogy kihagyni. :)"
Csak rajtad múlik és kihagyja a géped.
Oké, felfogtam, legközelebb nem fogom odaírni, hogy lány vagyok, mert jön a sok lekezelő válasz.
Utolsó, ne haragudj, valószínűleg a válaszod mindenki számára egyértelmű, csak nekem nem.
Oké, elmondom lépésről lépésre.
Van egy számítógép. Erre telepítettem egy vezeték nélküli nyomtatót. Van egy laptop, amire a számítógépről jön a net. Meg akartam osztani a nyomtatót a laptoppal, de nem tudtam, hogyan. (Azóta sikerült.) Ezért a számítógépen keresgéltem, és találtam egy olyat, hogy hálózati megosztás. Itt találtam is olyat, hogy a nyomtató megosztása több géppel, és ahogy ezen kattintgattam a TOVÁBB-ra, egyszer csak elérkeztem egy Digis ablakhoz, ahol kérte a felhasználónevemet és a jelszavamat. Beírtam, de nem fogadja el, hanem 678. Pedig van net, ha a fenti ujjgyakorlatot elvégzem. Közben a laptopon van normális net.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!