Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van egy TP Link 402-es routere...

Van egy TP Link 402-es routerem és az egyik gépen Win7 van a másikon XP a router tökéletesen működik, egy 15Mbit/s-es UPC netet osztanék meg, ám letöltésnél megfelezi a sebességet, mi lehet a gond mit rontottam el?

Figyelt kérdés
Kb 1,8 MB-al szedek ami nekem elég jó, de ha a másik gépen is töltés van nagyjából megfelezi a sebességet, de a kettő összértéke sosem lesz több mint 1,8 MegaByte/sec
2011. ápr. 22. 08:12
 1/2 A kérdező kommentje:
A régi routerem egy gigabyte ami elromlott még véletlenül sem felezte meg a sebességet.
2011. ápr. 22. 08:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Hol itt a probléma? A router annyit tesz, hogy a modemből annyi felé osztja arányosan a netet (kihasználtság szerint), ahány gépet kötöttél a routerre. Teljesen normális, hogy megfelezi, az is normális lenne, ha 90%-ban csak az egyik géped foglalná a sávszélet.

Mivel az előírtnál valamivel mindig több, amivel valójában szedsz (kellemes csalódás az életben?), azért van 1,8 az 1,5 helyett. (nekünk per pill 6 megás, a max. sebesség eddig 7,2 volt amit figyeltem)

2011. ápr. 22. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!