Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Aigo Z1668-as travel mouse...

Aigo Z1668-as travel mouse tisztítása?

Figyelt kérdés
Aigo Z1668-as travel egeret kaptam karácsonyra, viszont a görgője már nezebben pörög mint egy héttel ezelőtt. hogyan szedhetném szét hogy megtisztítsam, vagy egyáltalán érdemes e emiatt szétszednem?
2010. dec. 27. 12:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy hét alatt nem jellemző, hogy elkoszolódik, inkább kicsit mozgasd meg minden irányba a kattintó gombokat is valószínűbb, hogy beragadt. Szétszedni általában úgy kell az egereket, hogy vagy a matrica, vagy a szilikon csúszótalpak alatt keresel csavart.
2010. dec. 27. 12:54
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a segitséget, szétszedtem, és igazad volt, valami akad, de ha meghúzom a csavart akkor ismét szorul, így hát kicsit 'lazábbra hagytam. a régi microsoftos egeremmel nem volt( és nincs is) ennyi baj :)
2010. dec. 27. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!