Ha összekötök 2 gépet LAN kábellel, mit kell pontosan beállítanom és hogyan, hogy lehessen játszani?
ha routeren keresztük kötöd össze, akkor kap automatikusan IP-t.
Ha közvetlenül kötöd össze a két gépet, akkor crosslink kábelre lesz szükséged, a sima patch kábel nem jó.
"ja, hogy játszani. Akkor mindkét gépen fix IP-t kell beállítani."
Ez hülyeség. Windows 95 alatt talán. 2 XP vagy újabb tudja automatikusan címezni egymást.
"Ez hülyeség. Windows 95 alatt talán. 2 XP vagy újabb tudja automatikusan címezni egymást."
Így van. APIPA.
Köszi!
Téli szünetben megpróbálunk LAN-ozni.
Milyen játékot javasoltok?(mindegy milyen sport,lövöldözős stb....)
Na srác, szerintem sok hülyeséget leírtak, már nem azért.
Sima lankábellel direktbe nem tudtok játszani csak switch-el. És automatikus ip-n szintén nem jó.
1. Veszel egy PC boltba egy Utp Croslink nevü lan-kábelt mert 2 gépet direktbe csak ezzel lehet(kb 1500 ft).
2. Ha összeduktátok akkor hálózati kapcsolatok/protokoll/ ip-nek beírod te hogy 192 168 0 1, a haverod gépén pedig 192 168 0 2, a lényeg hogy az utolsó szám ne egyezzen, ja meg alatta az alhálózati maszkba csak belekattintasz és ok.
És ha így csinálod 1000% hogy jó lesz!
Szerintem Cod 2, 4, 5 jó csak hát ugye 2-en vagytok.
Aztán a Split Second nevü autós játék nagyon jó lan-ba mert jó szoros izgalmas versenyeket lehet csinálni, ha ismered a játékot, én viszem haveromhoz a laptopot mindig azzal játszunk és lehet 8-an lenni hogy 2en ti 6 gép.
Ha valahol elakadnál, segítek.
Jó játékot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!