Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Két winchesterem van a gépben,...

Két winchesterem van a gépben, mindkettőn van egy-egy rendszer. Hogy kell beállítanom a BIOS-t, hogy mindkét winchestert egyszerre lássa a gép?

Figyelt kérdés

Két winchesterem van a gépben, mindkettőn van egy-egy rendszer. Ma volt egy kis problémám és (felelőtlenül) rányomtam a BIOS-ban az alapbeállítások visszaállítására. Ezek után már egyszerre csak egy vinyót lát a gép, ami érdekes, hogy azt amelyiket beállítom elsődlegesnek. Egyszer az egyiket látja, a másikat nem, vagy pont fordítva. De nekem mindkettő kellene továbbra is, és nem tudom visszaállítani. Tudna valaki segíteni nekem ebben? Egyik IDE másik SATA vezérlésű.

Mit kell a BIOS-ban visszaállítanom?

2011. jan. 20. 23:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezt nem a BIOS-ban kéne beállítanod, hanem a rendszerbetöltőt (pl. Grub)-ot kéne rárakni az egyik winchesterre (amelyik elsődleges), és arra bízni azt, hogy onnan tudd kiválasztani melyik rendszer legyen.
2011. jan. 23. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!