Összelehet így kötni a WIFI routert a géppel? Lent írom a részleteket.
Vigyázz! az USB 2.0 szabvány max 6 métert támogat, árnyékolással. De így is sok zajt összeszed.
5 méteres dupla árnyékolású nagyon drága USB kábelem most már pixelhibák nélkül nyomtat itthon.
szerintem az ethernettel távolabb lehetne helyezni a nyomtatót, de az meg macerás: a windows hol felismeri a nyomtató címét, hol csak a második reboot után.
Elmondom az én kialakitásomat-ha érdekel.Adsl-re vonatkozik!!
Bajön a telefonvonal az ketté van oszva-egy kábel megy a telefonhoz egy a modemhez.
Modemtől megy egy wifis routerbe a kábel-onnét egy laptop wifivel csatlakozik ,a két pc közül az egyik vezetékkel a másik wifivel a routerhez.Amelyik pc kábellel csatlakozik azon van a nyomtató usb kábellel és megosztott nyomtatóként műkszik.
Mikor beüzemeltem akkor hálózati telepitőt hoztam létre egy pendrive re és azt futtattam mindhárom gépen és a vezetékkel csatlakozó gép lett a vezérgép a másikak meg a szolgák.A vezérgépen engedélyeztem a hálózaton lévő gépeknek a megosztott nyomtató használatát.
Tőszavakban ennyi!Elmondani nehezebb mint megcsinálni!
Otthoni használatra, normális körülmények között, a megfelelő titkosítással (router gyárilag tudja) minden további nélkül összerakhatod az általad leírtak szerint.
Nem kell félni a wifitől, tök alap dolog. 3 éve wifis otthoni hálózatot használok. Egyszer kell jól belőni, minőségi cuccot kell használni, nem kell mellé beszélni. Kábelt csak oda, ahova nagyon muszáj. pl. táp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!