Mi történik ha kicserélem pár hardverrel együtt az alaplapot is és az ssd-n meg marad a régi windows 11?
Figyelt kérdés
Ha nem telepítem újra a windowst hardvercsere után akkor az okozhat valami gebaszt?febr. 4. 00:35
11/16 A kérdező kommentje:
5/
Mielőtt kivettem a videokártyát előtte ddu-val töröltem a drivert
febr. 4. 17:48
12/16 A kérdező kommentje:
9/
Lehet kap egy tiszta telepítést csak elsőnek net nélkül elindítom a gépet,hogy ki tudjak menteni minden lényegeset.
febr. 4. 17:49
13/16 anonim 

válasza:

Ezek szerint nincs külön partíciód az op.rendszernek.
Én mindig 128 GB külön partíciót adok az op.rendszernek a többi marad a D-n, amin tárolom a dolgaimat, így bármikor újratudom telepíteni.
14/16 anonim 

válasza:

Firefox profilt mentheted (AppData\Roaming\Mozilla mappa), ott vannak a könyvjelzők is, a Firefox profilt visszamásolva meglesz minden.
15/16 A kérdező kommentje:
13/
De van külön meghajtóm a rendszernek egy 500gb M.2 ssd csak azon is van jó pár dolog amire szükségem van és azt fogom kimenteni.
febr. 5. 00:19
16/16 anonim 

válasza:

max az történhet hogy beég a hús a mikróba
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!