Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Várjak az Nvidia videókártya...

Várjak az Nvidia videókártya vásárlással?

Figyelt kérdés

Ha minden igaz most fognak piacra kerülni az Nvidia rtx 50-es széria videókártyái.

Én egy 4070-est gondoltam megvenni, viszont elég drágák.

A kérdésem az lenne, hogy miután megjelentek az 50-esek, lejjebb fog menni a régebbi kártyák ára?

Ez az ár változás milyen "gyorsan" történik?

Előre is köszi a hozzáértő segítséget!

jan. 27. 08:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó darabokat le szokták akciózni, hogy megszabaduljanak tőle, ennél többet senki nem tud mondani.
jan. 27. 08:59
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Olcsóbban ennél csak legfeljebb az 5060 Ti lesz a DLSS 4 miatt megérheti gondolkodni rajta de onnan is inkább a 3X multi frame gen ami a stabil, a 4X túl virtuális fps-t ad és néha elmosódott, szellem képet. De nyers erőben lehet nem fogja alulról se súrolni a 4070-et, legalábbis a 4060 Ti félre sikerült annyira, hogy az is alig érte el a 3070 Ti szintjét. Bár DLSS 4-el biztos hozza majd azt mint a 4070 DLSS 3-al. A 4070 még jobb lett. Persze ha nincs pénz rá akkor nincs más lehetőség mint, hogy vársz vagy 4060 Ti 16G-t veszel ha Nvidia kell ha meg nem érdekel a Frame Gen akkor az RX 7800 XT is jobb lesz szerintem mint az 5060 Ti, a 7700 XT már nem olyan biztos de a 4060 Ti-töl ez is jobb nyers erőben.
jan. 27. 12:01
 3/7 anonim ***** válasza:

5000es sorozat pcie 5.0. Olyan lap is kell hozzá, mert nyílván ha már megveszed ki is akarod használni... nem 4.0ás sávszéllel visszafogni...

Szóval ha csak kártyacserén gondolkozol akkor 4000es széria, ha full új setup akkor 5000es.

De a kérdés hogy lejjebb megy e az ár... valoszinuleg igen de az még sztem fél év.

jan. 29. 12:45
 4/7 anonim ***** válasza:
5.0 igazából jelentéktelen, semmi nem használja még ki. A legtöbb alaplapon eleve csak 4.0-ban működik a videokártya, ha használva van az M2-es slot.
jan. 29. 17:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Utolsó: a hangsúly a MÉGen van.. pár hónap és ki fogják használni.

Nem véletlen. És nagy különbség lesz a 4.0 és 5.0 között.

jan. 31. 12:17
 6/7 anonim ***** válasza:
55%
Az a nagy különbség kb. 1-6 fps. Már tesztelve volt.
jan. 31. 14:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha jön egy újabb széria az eggyel régebbinek mindig csükken az ára.
febr. 12. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!