Doncolaa kérdése:
Megéri várni videókártya vásárlással?
Figyelt kérdés
Egy MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G szeretnék vásárolni,de olvastam hogy nyáron ad ki a Nvidia új videókártyát.Megéri várni hátha lejjeb megy a sima 1080 ára?Mert ha lejjebb menne akkor nem adnék ki érte most 750 eurót :/2018. márc. 31. 22:18
1/7 anonim válasza:
Ha belegondolok abba, hogy volt egy olyan időszak amikor 180 ezerért is lehetett kapni gtx1080-at, nem szívesen adnék ki annál többet. Én mindenesetre várnék, de ez rajtad függ, hogy mennyire vagy türelmes. Milyen kártyád van most? Mert ez is egy fontos döntési tényező.
2/7 A kérdező kommentje:
egy gtx 750 ti 2GB ami nem elég az újabb játékokra
2018. márc. 31. 22:40
3/7 anonim válasza:
Mikor lehetett kapni 180-ért 1080-at? o_O
Nem 280 volt az? (Vagy amikor megjelent, használtan? De nem hiszem hogy túl sok lett volna)
Amúgy én is veszek majd új vga-t valószínűleg, de csak 1060 6gb-ot, én lehet várok amíg kijön az új, hátha 100 alá megy a mostani 130-150-es ár.
4/7 anonim válasza:
#3 akkor amikor a 1070 130k-ba kerult, ujonnan.
5/7 anonim válasza:
Ahogy az előttem lévő is írja. Egyébként azt hiszem a gtx 1080 kb. 230ezer forinttal startolt itthon még 2 éve és onnan csak lefele ment az ára, és kb 1 éve kezdett drágulni rohamosan a bányászőrület miatt.
6/7 anonim válasza:
Visszatérve az eredeti kérdésre: Én várnék a vásárlással, most a bitcoin ára elkezdett zuhanni és remélhetőleg normalizálódik a kártyák ára.
7/7 anonim válasza:
Hát, így utólag: Nem érdemes várnod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!