Meddig várnátok a videókártya vásárlással?
Már másfél-két éve zajlik a videókártyák 2-3x-os áron való árusítása. körülbelül szeptemberben kinéztem magamnak két videókártyát, amik közül egyet szeretnék megvásárolni. Az elmúlt 10 napban az egyik 55 000 Ft-al drágult, a másik egy nap alatt 40 000 Ft-al. Augusztusban volt olcsó(bb), bár nem tudom mitől, akkor kellett volna megvegyem. Gazdasági szempontból mit gondoltok, mikor lenne érdemes megvenni? Karácsony utánig várjak? Esetleg black friday, és rendeljem meg külföldről?
(3060 Ti, 3060 12gb)
Egész konkrétan 1 éve folyik. Tavaly szeptemberben még 35 ezerért vettem RX470 8GB kártyát. És sokalltam 🤣 bányászok 25-ért adták a 4 gigásat, 30-ért a 8 gigásat. Elkapkodták őket folyamat, nekem csak a drága 35 ezres maradt 😃.
Várni amúgy nem érdemes. Semmi jel rá, hogy olcsóbb legyen. A magas árat több körülmény garantálja. Jelenleg nincs jele, hogy a kínálat meg tudjon ugrani, se arra, hogy csökkenjen a kereslet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!