Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Gta 5 a gyenge videokártya...

A Gta 5 a gyenge videokártya vagy az SSD hiánya miatt nem indul el?

Figyelt kérdés

Az LG196WTQ monitorom felbontását is vissza vettem 720x480-ra a telepítésnél és indításnál, hogy a játék is ezen a felbontáson induljon és persze, hogy ne akadjon durván. De nem indult el akármennyit próbáltam. És steamen vettem meg a játékot? Ezért pontosan mi a felelős?

Radeon HD 4350 GDDR2 kártya

2+2gb goodram, 2gb samsung, 2gb apacer összesen 8gb ram ddr3, alaplap nem tudom milyen de szintén ddr3 ez is, I5 7400T processzor, Tracer Be Cool 420W és szintén Tracer ház amihez a tápot adták.

tegnap 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld meg az integrált grafikát használni, mert egy gyors keresés eredménye, hogy kb 6-szor olyan gyors, mint a dedikáltad (legalábbis benchmarkokban). A radeon kártyád nagyon régi, lehet, hogy ezért nem fut.

Szóval én a helyedben azt csinálnám, hogy kivenném a dedikáltat, átkötném az intergráltra a monitort, törölném a radeon video drivert, feltenném az intelest, reboot és újra próba

tegnap 18:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Arra nem gondoltam, hogy az integrált is erősebb ennél, megpróbálom így.
tegnap 18:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam más játékban tényleg több fps volt az integráltal még a resident evil 7 is ment 25-30 fps-el de a Gta 5 ugyanúgy nem indul.
tegnap 19:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Telepítsd újra a GTA-t. Ha más megy a játék lehet sz@r.
tegnap 20:18
 5/5 anonim ***** válasza:

A videokártyád már a megjelenéskori minimum gépigényt is jóval alulmúlja és azóta ez inkább nőtt, mint csökkent.

Gyakorlatilag egy tálca sör áráét tudaz venni ennél sokszorosan erősebb videokártyát. GTX660-ok és akár R9-380-ak már be szoktak csúszni 10 ezer alá hardveraprón.

ma 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!