Mi lehet a baja a gépemnek?
" elsődleges boot mire van állítva."
Hdd-re természetesen,már kb vagy 100 gépet telepitetem újra és nem volt ilyen problémám soha,ha dvd-re is van állitva de nincs benne a lemez vagy nem nyomsz rá a bootnál akkor szintén megy tovább hdd-ről a boot.
"Nem az a probléma hogy nem telepiti a rendszert,hanem az hogy újraindulás után nem történik semmi."
Lehet, hogy sérült a telepítődben valamilyen fájl.
Tedd rá újból a telepítőt ahogy #1 írta.
Ha a boot-tal lenne lenne a gond és a telepítőről indulna megint akkor a telepítés kezdő képe jelenne meg képernyőn megint az első újraindulás után.
"Lehet, hogy sérült a telepítődben valamilyen fájl."
Több gépen is müködött eddig,semmi probléma nem volt vele
"Ha a boot-tal lenne lenne a gond és a telepítőről indulna megint akkor a telepítés kezdő képe jelenne meg képernyőn megint az első újraindulás után."
Ha dvd-re álitom akkor kezdődik elöröl igen,de hdd-re álitotam.
és ezt produkálja
Ellenőrizd a lemezt, hogy nem hibás-e, ezt elvileg meg lehet csinálni telepítő windowsból is, talán az f8-al lehet előhozni a paranccsort. Vagy live linux alól pl. a SMART állapotot megnézni, esetleg lassú formázni, majd utána telepíteni.
Amikor egyébként ezt látod, a caps lockra reagál a billentyűzet?
"Több gépen is müködött eddig,semmi probléma nem volt vele"
- Akkor most van.
- Azért van üres képernyőd az első újraindítás után mert valami probléma van a telepítővel.
- Én pl. sose állítgatom a BIOS-ban a boot-ot.
A boot menüből indítom a telepítőt és nem kell állítgatni semmit a BIOS-ban.
- Különben az első újraindítás után már el lehet távolítani a telepítőt, a továbbiakban nincs szükség rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!