Mi baja lehetett a gépemnek?
Játszottam és egyszer csak behalt az egész. Újraindítás után 4 aprót sípolt aztán se kép, se hang. Ezt eljátszotta még párszor. Hát úgy voltam vele a VGA szart be, kiszedtem utána újraindítottam VGA nélkül nem volt sípolás, igaz nincs másik kártyám így nem is láttam semmit. Visszatettem bele, elindítottam és oké volt minden. Kérdésem, hogy lehetett a VGA vagy más gond volt? Mert már 3 éve is használtam vettem, szóval bármikor bekrepálhat, csak ha sima chrome böngészés stb. az nem veszi annyira igénybe. Ha lehetett az a gond akkor inkább hanyagolom a gaminget, mert sok mindent a gépen intézek és gondban lennék nélküle. Tudom ott az okostelefon is, de egy emailt megírni én jobban szeretek itt.
Köszönöm a segítséget.
Amikor kiszedtem elég meleg volt még.
Nem hiszem hogy rosszul lett volna a foglalatban, mert évek óta ott van. Bár hozzáteszem nem sűrűn szoktam játszani.
Itt találsz egy listát a lehetséges okokról, gyártó szerint rendezve. Ha épített gép, akkor az AMI és Award BIOS kódoknál keresgélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!