Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi baja lehet a gépemnek?

Mi baja lehet a gépemnek?

Figyelt kérdés
Ma mikor játszottam akkor egyszercsak füstszagot éreztem.Nem tudtam mi az mikor ránéztem az agyházra akkor láttam hogy füstöl...Az agyház neve Centry star v2.Mi baja lehet?

2024. ápr. 4. 21:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Valami elszált, de ugye te aem gondolod komolyan hogy itt bárki kitalálja
2024. ápr. 4. 22:08
 2/6 anonim válasza:
Komolyan gondolod, hogy abból a semmiből, amit leírtál bárki kitalálja mi baja lehet. Egyébként meg, ha tudnád mi a baja, akkor meg tudnád javítani? Nem! Akkor meg minek teszel fel ilyen kérdést? Az eszedbe sem jutott, hogy elvidd egy szervizbe?
2024. ápr. 4. 22:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Olcsó gép házad van, azt tudjuk. Szinte érzem a frissen pirult Akyga Basic tápegység, édes, de kicsit gumi szagú illatát. 🤣

Így pontos leírás hiányában kb ennyi, az esetek ritka többségében a táp füstöl el, ha szerencséd van nem vitt magával pár havert még a gépházból, a másvilágra.

2024. ápr. 4. 22:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi baja lehet a gépemnek ha a World Trade Center romjai közt maradt? Repülőgép szimulátor nagyon élethű volt de aztán jött a füstszag... :D
2024. ápr. 5. 00:35
 5/6 anonim ***** válasza:
A processzor füsttel működik, ha kijött a füst, akkor lehalt a proci xd
2024. ápr. 5. 01:00
 6/6 anonim válasza:
Örülj neki, hogy füstölt, legalább volt valami látványos, izgalmas is, enélkül unalmas lett volna.
2024. ápr. 5. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!