Biztonságos így vásárolni nagyobb összegben?
Figyelt kérdés
300 ezer ft nekem soknak számít, de nyilván más sem szívesen veszítené el. kinéztem egy eladót Hardveraprón, előre összerakott konfigokat árul, kiemelt hirdetései vannak, és 220 feletti pozitív értékelése, (semmi negatív vagy semleges) 11 éve tag. de semmit nem tudok róla hogy magánvállalkozó, vagy számtechboltos vagy ki fia borja lehet, ilyen kérdésekkel meg nyilván nem terhelném. mennyire biztonságos így üzletelni? (nem kér előreutalást sem, utánvétesen történik)tegnapelőtt 18:13
1/18 anonim válasza:
220+ pozitív, 11 év tagság mellett én simán kifizetném.
2/18 anonim válasza:
A garanciát hogyan lehet érvényesíteni? Ha véletlenül beüt a gebasz.Mennyivel olcsóbb mint pl. a pcx-en?Ha jóval olcsóbb akkor talán.Bár kétlem.Linkeld ide , hogy többet tudjunk.
3/18 A kérdező kommentje:
nem szeretnék reklámozni senkit nem haragudj, nem linkelek. nem sokkal olcsóbb, bár az új alkatrészekre itt is ír két év garanciát igen, akár egy "hivatalos hely". olyan 10-30%-kal tippelném olcsóbbnak egy webshophoz képest
tegnapelőtt 18:58
4/18 anonim válasza:
AKkor a konfigot másold ide az árakkal...
5/18 anonim válasza:
30% az már nagyon sok.A kérdés , hogy mi a buktató , ha van.Rendeld meg akkor.
6/18 anonim válasza:
Általában a videokártya használt szokott lenni ezekben.
7/18 A kérdező kommentje:
a legtöbbjében használt a videokártya igen, de találtam egyet amiben az is új, és belefér a keretembe
tegnapelőtt 19:18
8/18 anonim válasza:
10-30% ez elég tág fogalom.Ezért kéne tudni konkrétan az egyes alkatrészek
közotti különbségeket.Így a többi hozzászóló is korrekt infóval tudna ellátni.Mert így csak a sötétben tapogatózunk.
9/18 A kérdező kommentje:
inkább csak annyit mondok hogy próbáltam nagyobb helyeken összerakni teljesen hasonlót, és legalább egy 30 ezres árkülönbséget tapasztaltam, úgy hogy azokon még oprendszer se volt
tegnapelőtt 19:24
10/18 anonim válasza:
Akkor rendeld meg, ha ennyire fosol a "reklámozástól", a fenét sem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!