A Kingston KC3000 gyorsabb lesz mint az eddigi két ssd ami van?
Figyelt kérdés
Van egy Silicon Power A55 SSD amin a rendszer van még mindig utána vettem tárhely bővítésre egy Kingmax PQ3480-at de mondták, hogy felesleges át rakni rá a windows mert nem lesz gyorsabb, azok az alkalmazások amiket rá raktam valóban alig töltöttek be gyorsabban. De nem csak az olvasási-írási sebességen múlik elvileg hanem, hogy mennyire gyári hibás. Most vettem ezt a Kingston KC SSD-t. Azt mondták még ennek az előnyeit sem fogom észlelni alap felhasználásban. De azért én mégis át rakom rá a windowst. B550 Alaplapom van szóval működnie kell.jan. 2. 19:40
1/4 anonim válasza:
Milyen B550 lapod van pontosan?
Egyébként valóban nem fogod érezni a töltési sebesség különbséget. Még egy sima 2.5" és egy régebbi NVMe között sem, max minimálisan.
Nyers fájl mozgatásnál azért már 'jelentős' tud lenni. A B550 egy közép kategóriás chipset, és általában minden lap támogatja a PCIe Gen 4-et, de nem minden formában, ezért kérdeztem a pontos modellt. Az sem mindegy, hogy melyik m.2-es foglalatba rakod melyiket (tekintve hogy kettő van jelenleg neked).
2/4 A kérdező kommentje:
Gigabyte B550 Gaming X v2 és ez az új SSD a processzorhoz közelebb lévő foglalatba fog kerülni.
jan. 2. 20:56
4/4 anonim válasza:
Ez amúgy így van, nem tapasztalható sebessegbeli különbség felhasználásban. Fájlműveleteknél talán... ha esetleg szoktál 4K videót vágni/szerkeszteni, akkor azt mindenképp a leggyorsabb SSD-n. De hogy a windows meg a programok melyikrul futnak.. totál mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!