Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ryzen 1600X-ről milyen procira...

Ryzen 1600X-ről milyen procira lenne érdemes váltani, egy GTX 1080ti 11GB van mellette?

Figyelt kérdés
Egyrészt mivel nem támogatott rajta a Windows 11 azért szeretnék fejleszteni a gépen, másrészt pedig lehet játékokba egy újabb ryzennel is profitálnék mondjuk nagyobb fps számot. Pl egy 3600 jó választás lenne vagy egy 5600 inkább?
jan. 2. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő jó választás lenne, bár 1080 Ti mellett nem lenne olyan sok előnyük ha van pénz 5600-ra akkor inkább az
jan. 2. 15:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Videokártyát azt jelenleg nem tervezek cserélni mert bőven elég ahhoz amivel játszok, viszont a Windows 11-re átállást nem tudom megúszni proci csere nélkül, tudom vannak kiskapukat de lehet akkor meg instabil lenne az egész rendszer.
jan. 2. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Az 5600-at vagy 5600X-et javaslom nemcsak a videókártya miatt hanem a Win11 erőforrásigénye miatt is.
jan. 2. 15:22
 4/5 anonim ***** válasza:

A Zen2/Zen3 is nagyot lépett előre 1 magon és multicore-ban is. A 1080ti mellett is komoly javulások lehetnek főleg pörgős FPS játékoknál ahol az átlag és az 1% illetve a 0.1% fps értékek is nagyot javulnak. Ami simább játékmenetet eredményez. A Win11 támogatáson túl is lesz javulás.

#3 Win11 erőforrás igényét nem érzem Zen+on (Ryzen 2700x) nekem ugyan úgy megy a 11 mint a 10.

jan. 2. 16:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 3600-ra cseréltem 2 éve egy játék miatt, ég és föld.
jan. 2. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!