PS5 mellett érdemes (szükséges) gamer számítógép vagy elégnek tartod az irodai teljesítményű gépet?
Van értelme beruházni még egy gamer berendezésbe? Olcsóbban elérhetők egyes játékok PC-re? Lehet még feketén telepíteni népszerű nagy játékot manapság?
Régen nincs gamer számítógépük, így szülőkét nem vagyok már túlságosan benne a témában. De mivel úgyis vásárolni kell új pc-t, elgondolkodtunk, melyik lenne jobb választás. Ha gamer pc, akkor asztali lenne persze, irodai esetén jobb laptop is megteszi. kb. 500-600 ezret szánnánk rá maximum, de irodai esetén megúsznám kb. 300-400-ból. Legalábbis én így látom. De tévedhetek persze. ;)
Ps5 helyett inkább 😃😃
Majd jön a gta6, ott pár hónapra kell majd a ps5, és ennyi. Nincs más értelmes exkluzív cím rá.
Igenyeken es korulmenyeken mulik.
Minek konzol, ha van asztali? Es forditva?
Irodai gep nyakig megvan 150 ezerbol is.
Mindenki a saját igényeinek megfelelő dolgokat szerez be a kockuláshoz. Úgy érzed, h szükséged van egy új pc-re?
Tudsz még letölteni játékokat, de annyi akció van és annyi felület, ahol tudsz venni, h érdemes ott is szét nézni.
Az ipon.hu oldalán van egy gépszerelő rész, ahol össze tudsz állítani egy gamer vagy egy irodai gépet is. Látod az árakat és az alkatrészeket. Lehet ha előtted van és látod, könnyebb lesz el döntened, h tényleg szükséged van rá vagy sem.
PS5 (drága a játékok mikor megjelennek és kell várni 1 évet hogy normális 20ezer ft árazása legyen + előfizetés is jelent némi kötséget)
Ps5 azért tartok mert a tv előtt jobb kockulni azon inkább ingyenes multis játékokkal tolom leginkább, de inkább a GAMER LAPTOPON (RTX 4060) tolom ki az olyan játékokat amit letudok tölteni és MAGYAR felirattal tudom élvezni!
HA Ps5 is LENNÉNEK lokalizációk játékokra (gépifordítások) akkor én eladnám a gamer laptopomat és egy irodai laptopot vásárolnék a megmaradt pénzt meg konzol játékra költeném.
Angolul meg lusta vagyok megtanulni...
7# Evvel hasonlóan vagyok magam is! Soha nem ment a nyelvtanulás, 53 évesen végképp nem áll rá az agyam. (átlagos magyar számítógép felhasználó szinten van az angol tudásom) 15-17 éves gyerekeimnek viszont már egyre jobban megy. Ők angolul néznek filmeket, játsszanak, képesek beszélgetni is külföldiekkel.
Laptopon, te mennyire érzed gyengének az RTX 4060-at? Mindenhol avval érvelnek az kb. RTX 3060-nak felel meg asztali verzióban. Nagyon gondolkodom, hogy laptop vagy asztali gép legyen. Legutóbb egy DELL gamer laptopom volt, de hónapokkal ezelőtt behalt. (7 éves volt) Jelenleg nejem szintén 7 éves irodai laptopját használom, de ez is haldoklik. Olykor már gépelni sem lehet rajta, annyira belassul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!