PS5 mellett érdemes (szükséges) gamer számítógép vagy elégnek tartod az irodai teljesítményű gépet?
Van értelme beruházni még egy gamer berendezésbe? Olcsóbban elérhetők egyes játékok PC-re? Lehet még feketén telepíteni népszerű nagy játékot manapság?
Régen nincs gamer számítógépük, így szülőkét nem vagyok már túlságosan benne a témában. De mivel úgyis vásárolni kell új pc-t, elgondolkodtunk, melyik lenne jobb választás. Ha gamer pc, akkor asztali lenne persze, irodai esetén jobb laptop is megteszi. kb. 500-600 ezret szánnánk rá maximum, de irodai esetén megúsznám kb. 300-400-ból. Legalábbis én így látom. De tévedhetek persze. ;)
Ez megnyugtató! Hiszen, kilátásban van, hogy melóhely támogatná a laptopvásárlást, de csak azt, asztalit nem. Így esélyes, hogy magam is azt fogok venni, ha valóban lesz némi támogatás.
Asus TUF A15, A17 gépekkel szimpatizálok elsősorban, habár olcsóbb ugyanaz az összeállítás ACER Nitro V15-ben. (főleg a Ryzen 9-esekkel, de reálisabb árban a 7-es) Radium, Digiprime webshopban, mivel ott lehet bővítve is rendelni. 8 GB-os videókártya lesz, mert a pénztárca be van határolva, pedig elfogadnék 12-16 GB-osat is. ;) Neked mekkora van?
#12 Köszi! Magam is nézegetem egy ideje.
Ez is azt mutatja az Asus RTX 4060 az átlagos, közepes kártya. Nekem nem kell erőmű, illetve ez fér bele a büdzsébe. Asztali gép esetében kicsit erősebb lenne a végeredmény ugyanannyiért, de ha valóban sikerül támogatást nyerni a vásárláshoz, akkor marad a laptop.
A meghalt Dell gép 7 évig bírta, persze volt kétszer bővítve, átalakítva, de azért 7 év szép idő. Próbálok most is olyan gépet összeállítani, ami jó ideig bírja majd. Remélhetőleg.
Arra jó volt ez a kérdés kiírás, hogy menetközben jobban belemerüljek, belemerüljünk fiammal. Én is várom már, de fiam egyértelműen még nálam is lelkesebb. ;) :D Ő is avval érvel, sok új vagy közel új játékhoz van magyarosítás számítógépre, miközben PS5-re nincs. Én pedig kedvelem a kaland és stratégiai játékokat, aminél előny, ha értem is. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!