Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire megbízható ez az SSD...

Mennyire megbízható ez az SSD márka?

Figyelt kérdés

Sziasztok a napokba rendeltem egy sata ssd-t pcx-ről. A márkája "Silicon Power Slim S55", csak meg akarom kérdezni, hogy valakinek volt már dolga ezzel a márkával? Megbízható? Hosszú élettartamú? Mik a tapasztalataitok vele? Jó választás volt ilyet vennem? Ha valaki kíváncsi 240gb-os.

A válaszokat köszönöm!

dec. 16. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem teljesen vállalható. Nem kell egy SSD-vel túlzásba esni pl 50-65 ezerért Samsungot venni….nincs ezzel baj.
dec. 16. 18:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Én azért vettem volna legalább egy Crucial BX500-at, de most már mindegy.

Végül is a Siliconra is jár, ahogy néztem, 3 év gari, ha neadjisten bedöglik, vissza tudod küldeni.

dec. 16. 22:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Netezgetős filmezgetős irodázgatós gépbe igazán ezeknél jobbre ssmmi szükség sincs.
dec. 16. 23:46
 4/4 Haburc ***** válasza:
Én Kingston SSD-t használok már 4-5 éve, semmi baja nincs. Ár-érték arányba is jó. Tudom nem a leggyorsabb, nyilván vannak sokkal jobbak, de amit netezésre, ügyintézésre használunk laptopot, arra kiváló.
ma 05:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!