Hibás merevlemezt vettem?
Sziasztok. Vásároltam egy használt merevlemezt.
70 indulás, és 1200 nap futás.
Sok pozitív értékeléssel rendelkező "Megbízható" eladótól csomagküldéssel vásároltam meg, és nagyon gondosan be volt csomagolva buborékos fóliába, és az pedig kartondobozba. Én az átvételtől számítva kb. 3 napot vártam vele mire beüzemeltem.
A külső hdd ház nem ismerte fel, majd kipróbáltam asztali PC-be, de ott sem volt jó.
A HDD sentinel csak annyit írt, hogy ismeretlen, és mindenhol csak kérdőjel volt.
A lemezkezelő látja, de azt írja, hogy 'ismeretlen'. Az eladó állítása szerint a működő gépből van. Én viszont mindig alaposan oda figyelek mindenre. Egyébként melegszik a HDD mint ha dolgozna, és kb 30 másodpercenként ad ki 2 rövid csippanást. Valószínű, hogy Nas-ban volt használva. Szerintetek mi lehet a probléma? Javítható?
1200 Nap futás. Az 3,5 év, valszeg ennyi volt az élettartama.
A különösen jó server HDD-kre garantálnak 5 évet.
Szerintem ez bukta.
Az előtő kommentél még nem láttam, hogy lila.
Ezt folyamatos üzemre, video megfigyelőrendszerekre fejlesztették.
Valszeg így is használták, ezt mutatja a kevés bekapcsolás és sok üzemóra.
A gyártó 3 év garanciát ad rá, így nem csoda, hogy 3,5 év folyamatos nyüstőlés után kinyúvadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!