27 colos Monitor esetében 1080p vagy inkább az 1440p felbontást javasolnátok?
Egy AMD RX 7800 XT és egy AMD Ryzen 5 9600X házasságához keresnék 27 colos Gamer monitort.
Leginkább versenyszimulátorokkal játszom online. ( F1 szériák, ACC, rFactor 2, és lassan bele szeretném vetni magam a Le Mans Ultimate-be)
Ha nem a kormányt tekerem akkor World of Warcraft, World of Warship, és War Thunder
Ha pedig FPS címekről van szó akkor Cyberpunk és S.T.A.L.K.E.R.2,
És még bakancslistás a Hogwarts Legacy-is
Bő 1 hónapja estem át egy komolyabb beruházáson gép terén, így a régi 60 Hz-es 24 colos monitoromat illő cserélni egy komolyabbra.
Ahogy olvasgattam a 27 colos monitorokra is megfelelő felbontás a 1920x 1080-as felbontás. Nincs viszonyítási alapom sajnos, és meg sem tudom nézni az esetleges eltéréseket a két felbontással kapcsolatban, ezért is kérem ki a ti véleményeteket.
1920x1080-as felbontásnál nagyon pixelesek ezek a 27 colos csodák, vagy inkább áldozzak be némi fps-t és inkább a szebb látványra menjek rá?
Csakis 1440. Ez a méret ahhoz ideális, a Full HD túl pixeles, a 4K overkill. Szükség esetén tudsz használni FSR-t.
Illetve nem tudom, mekkora keretet szánsz monitorra, de fontold meg az OLED panelt. Nem olcsó most sem, de azért sokat esett az áruk az elmúlt években, és monitort jellemzően sok időre vesz az ember.
1920 at javaslok :)
ha nem akarod hogy az orrod összekenje a monitort.
Úgy 90 ezer a plafon, ebbe sajnos nem fér bele az OLED :(
Hát eddig 1-1. Köszi a válaszokat eddig is
Ilyen keretből esetleg ránézhetnél erre:
Az árához képest kifejezetten sok mindent tud. Persze csodát nem szabad várni egy ilyen olcsó monitortól, pl. a HDR csak max. papíron létezik, bekapcsolni nem sok értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!