Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ?Adott egy LG 4k monitor,...

Zsolti512 kérdése:

?Adott egy LG 4k monitor, beépített hangszórókkal. Az a baj hogy azt érzi, hogy a jack csatijába be van dugva valami. A sz.gép beállításai jók, azt mutatja hogy a monitor szolgál hangforrásként, de mivel annak a jack csatijába valami "be van dugva"

Figyelt kérdés
ezért aztán nem a hangszórókon szól. A jack pedig üres. A monitor hangerőállításánál pedig azt irja: "Adjust the volume of external speakers" (ami nincs ugyebár). Tanácstalan vagyok...

dec. 13. 12:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Monitor pontos típus?
dec. 13. 12:39
 2/4 anonim ***** válasza:

A Jack-hüvelyben az egyik érintkező kapcsolóként is funkcionál. Általában amikor beledugod a dugót, lekapcsolja a belső hangszórót.

[link]

Meg kellene nézni hogyan áll a kapcsolófül. De kívülről (a monitor megbontása nélkül) nem hiszem hogy le lehet ellenőrizni. Meg vannak zárt csatlakozók is...

dec. 13. 13:02
 3/4 A kérdező kommentje:

1-es! Kiderült, hogy csak ránézésre egyforma monitorok (céges), de az enyémbe nincs is hangszóró...XD

Hangszórós: 27UK850-W

Nélküli: 27UL650-W

Utolsó mozzanatra maradt az, hogy összevessem a két adattáblát...

dec. 13. 13:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, erre számítottam én is
dec. 13. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!