Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A számítógép / alkatrészeinek...

A számítógép / alkatrészeinek mennyire problémás ha fél napot a hideg kocsiban van?

Figyelt kérdés

Ma este indulok haza Magyarországra németből, napközben gondoltam telipakolom a kocsit, hogy éjszaka ha felkelek akkor csak mennem kelljen

Viszont -2 fokot mond itt estére, ha bepakolom a pc-met és a monitoromat azok megfagyhatnak?

A videókártyám majdnem 500 ezer forint volt...

dec. 13. 07:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem okoz gondot, csak miután bevitted a melegre nem szabad azonnal bekapcsolni, hagyd 1-2 órát átmelegedni, mert kicsapódhat rajta a pára, ami tönkreteszi.
dec. 13. 08:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz baja. Még az akkumulátorral ellátott műszaki cikkek tárolási hőmérséklete is -25 és 45 fok között szokott lenni. Ahogy előttem írta a válaszoló a pára nagyobb ellenség.
dec. 13. 08:22
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mikor szállítják őket az ázsiai gyárból az európai raktárba, többet is megélnek mint egy éjszaka a mínusz kettőben.
dec. 13. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!