Megfelelően/működőképesen választottam-e meg a számítógépem alkatrészeit?
Kezdő vagyok, és most rakok először össze egy számítógépet. Hosszas órákon keresztül olvastam az interneten és választgattam ki az alkatrészeket, de félek hogy valamit hibásan választottam vagy valami nem kompatibilis valamivel, vagy mittudom én milyen probléma adódhat ilyenkor. Főleg zeneszerkesztéshez használnám a gépet, és ehhez utána is néztem a zeneszerkesztő program alapvető követelményeinek.
Az alkatrészek az alábbiak:
ram: [link]
monitor: [link]
ház: [link]
táp: [link]
cpu: [link]
alaplap: [link]
ssd+hdd: [link]
RAM -ból Dual Kit -et vennék. Az jelentősen megdobja az IGP teljesítményét.
A többi szerintem OK.
Szerintem nem a legjobb összeállítás...
Alaplapnak egyértelműen ASrock B450m Pro4 ennyiért, annál jobb nincs.(normális VRM és felszereltség)
Tápnak Hexa+ sosem volt jó vétel, olcsóbban Masterwatt Lite és kicsit többért System Power 9 jelentősen jobb vétel.
Gépházban ok hogy spórolni kell, de szerintem Raijintek Arcadia alá nem érdemes adni, szellőzés és anyaghasználat szempontjából klasszisokkal jobb mint az a Logic ház.
Ha már APU akkor 3000MHZ-s és Dual Channeles jöhet csak szóba, mert nem kicsit dob rajta.
SSD-nek ha olcsó kell inkább ADATA SU650.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!