Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gyári hűtő téma vélemény ?

Gyári hűtő téma vélemény ?

Figyelt kérdés

Minden alkatrész új vagyis most raktam össze 1 hete egy i5 12400 f 16 gb ram és egy 3060.

Egyik játékkal sincs semmi bajom 1080 p-Ben mindent kihajt.

A STAR WARS jedi survivalnál van egyedül és csak ezzel a probléma. Hogy valamikor irdatlanúl megindul a proci hűtő és szó szerint zavar főleg hogy ha meleg van a szobában.

Ezt is kihajtja nincs fps drop sem..de ez nagyon zavaró. Utána abba hagyja de tényleg nem értem azt sem hogy min lehet ekkorát dolgozni.

Főleg úgy hogy megnéztem a ragnarököt is utána és ott semmi ilyen jellegű probléma nincs, pedig az egy kicsit más kaliberű játék.

Megnéztem a hőmérsékleteket a proci 40-60 fok között mozog a kártya szinten..nyilván érdemes lenne a proci hűtőt venni valami értelmese..de ez most jelenleg nem fog megtörténni. Főleg hogy igazából annyira nem indokolt.

Van itt olyan aki esetleg játszott ezzel a játékkal is és tud mesélni nála mit működött ? Nem a játék szempontból pl a gyári hűtés téma is lehetne hogy azzal mik a tapasztalatok az új prociknál?

dec. 12. 21:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
#10 pont jóval drágább a 7600 az a 14400f ligája teljesítményben és árban. A 12400f az egy jó olcsó proci. Nemrég 45000-ért vesztegették annyit megér. És a ddr4 ram is bőven elég alá ami szintén olcsósítsa.
dec. 13. 13:10
 12/15 A kérdező kommentje:
60 ezer amúgy
dec. 13. 14:05
 13/15 A kérdező kommentje:
Akit esetleg érdekel de én bánom hogy még nem vettem mellé egy hűtőt
dec. 13. 14:06
 14/15 anonim ***** válasza:

#12 Arról, hogy drágán vetted nem én tehetek. Október végén 45-ért vettem most is van 48-ért.

[link]

Hűtőt meg bármikor vehetsz rá.

dec. 13. 15:26
 15/15 A kérdező kommentje:
Oda van írva hogy a raktáron 58 kajak nem tudtok olvasni..na mindegy
dec. 13. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!