Valóban jobb ez a hütő is mint amilyen a gyári hűtő lenne?
Erre a processzorra akarok venni egy rögtönzött, olcsó hűtőt egy pár hónapra mert nincs gyári és elment az új gépre szinte az összes pénzem. És addig nem tudom használni a gépet. Igaz, hogy már ez is jobb lesz mint amilyen a gyári lenne?
4-5 ezret nem tudsz kiszorítani/ kölcsön kérni? Ez véglegesen is jó.
Amit #2 linkelt, az tökéletes. Azzal a következő 5-6 évre meg van oldva a hűtőkérdés. De ha tényleg nincsen plusz 4 ezer forintod, akkor ez 1900 forintért tudja ugyanazt, mint az Iceberg. És ez nem fog süvíteni.
De én is azt javaslom, hogy inkább szorítsd ki azt a 8 ezret.
"Valóban jobb ez a hütő is mint amilyen a gyári hűtő lenne?"
Nem jobb semmivel mint a gyári. Ez is csak egy átlagos hűtő aminek a ventilátora magasabb fordulatszámon hangos.
Az írod, hogy egy pár hónapra kellene - addig arra jó lesz amit #3 linkelt.
Még az az 1800-as hűtő is jobb mint az amit én kinéztem?
Egy hét múlva kitudok adni a Thermalrightért is 8K-t igen. De 4-5 ezer forintért melyik a legjobb hűtő?
Föl nem fogom, hogy miért forszírozod a 4-5 ezres hűtőt, amikor egy hét múlva meg tudod venni a 8 ezrest. Az már 12-13 ezer kiadás együtt, plusz 2 szállítási költség.
Tudod mit? Ha olyan helyen laksz, akkor menj el egy számítógép szervizbe és kérjél tőlük egy régi AM3-as hűtőt. Szerintem egy 500-asért hozzád vágják. Arra figyelj, hogy PWM-es, 4 pines legyen. Hidd el nekem, jó lesz rá. Hogy honnan tudom? Én sokáig használtam AM4-es processzoron AM3-as hűtőt. Namármost az AM4-esek jók az AM5-re is, következésképpen visszafelé kompatibilis, tehát az AM3-as hűtő is jó az AM5-re. Ugyanaz a beakasztós mechanizmus. Egy hétig jó lesz.
Gyorsan vedd meg, azt a Deepcool-t, amit #7-es belinkelt, mert ma délután 4-kor rakta fel az eladó és ennyi pénzért pillanatok alatt el fogja adni.
Őszintén szólva 3500-ért én is erősen gondolkodok rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!