Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vajon meddig bírhatja a PC-m...

Vajon meddig bírhatja a PC-m még? több lenn

Figyelt kérdés

A jelenlegi PC-t 2020 végén rakattam össze, ezekből áll: MSI RTX3080 Gaming x trio, Intel i7-10700K, 32GB ram, 4xSSD (Samsung 860/980 EVO), 1xHDD (Western-digital Black), Zalman Z9 Neo gépház, Asus TUF VG27AQ monitor, asus rog gladius II egér, asus rog strix scope billentyűzet.

2020 óta semmi probléma, még a legkisebb se, se fagyások, se vírus nem volt, se lassúság, SSD/HDD kiváló kondícióban van (HDS).

Naponta játszok több játékkal is, letöltök-torrentezek stb.

Tehát szerintetek meddig fogja bírni előreláthatólag?

ma 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ezt előre nem lehet tudni, hogy melyik hardver megy tönkre benne. 4 év még talán nem olyan sok, de előbb-utóbb biztos megadja magát valami, mondjuk a táp. Processzorral, alaplappal nem szokott gond lenni jóideig, de videokártyát, RAM-ot lehet fejleszteni majd.
ma 18:58
 2/7 A kérdező kommentje:

alaplapot kihagytam: asus prime z490-a

Ja és a windows 10 2020 óta nem lett telepítve, és azóta sincs semmi baja

ma 19:02
 3/7 A kérdező kommentje:
a táp megadja magát leghamarabb? EVGA G2 Supernova 750-es táp, még előző PC-ből vettem ki és tettem bele ebbe (kb 2016-ban vettem)
ma 19:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, de megadhatja. Ha már 8 éves, akkor esélyes előbb-utóbb, de ha végül is nincs kihasználva folyamatosan a max teljesítménye, akkor lehet sose megy tönkre. Azért írtam, hogy nem lehet tudni ezeket előre.
ma 19:08
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
2029. április. 13. péntekig fogja bírni. Türelem. Apophis megoldja.
ma 19:19
 6/7 A kérdező kommentje:
4-es: ugy van kihasználva, hogy naponta játék (nem max grafikán, de rtx sokszor ON), torrent-sima letöltések mindennap stb
ma 19:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Van itthon Pentium4-em ami már elmúlt 20 éves és még mindig működik...
ma 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!