Ez a számítógép a megtestesűlt kínai meddig fogja bírni illetve vajon mennyire lassúlgathat néha és a játékokat hogy birhatja?
Egyik haverom vett aliexpressről egy számítógépet amiben elvileg ilyen hardverek vannak benne.
Intel Core I9 10900 (non k) proci van benne. De valami YS Tech CPU hűtő van raszerelve.
Van benne 32 GB RAM. De ez a ram márkája. Lexar Ares 32gb 4000mhz single channel.
Esonic Gladiátor H410 alaplapja van. Ami elvileg 4266mhz ramokat is fogad az alapján amit ír róla egy kínai oldal.
A hdd és az ssd szintén nem a legmegbízhatóbb dolgok mivel. Valami XIOXIA 4tb 5700rpm 128mb hdd és valami Netac N930E 256gb m.2
A gépház az valami aminek sajnos a tápegységéhez volt szerencsém sajnos. Inter-Tech X-3601
Tápegység eltudom képzelni, hogy nem életveszélyes egyáltalán. DarkFleshTech AK865 865W
A videokártya pedig egy IGame GeForce RTX 3070
És ő ezt elvileg 600k-bol megúszta mivel az az rtx kártya elvileg csak 200 ezer forint volt ott ahol vette. Na igen de a baj csak az, hogy ő Ray Tracing bekapcsolasa mellett akarja használni egy ilyen felbontasu monitorral. Ami szint úgy aliexpressről van most vette direkt a gepehez: PEAQ R765 32:9 5120x1440 240 Hz monitoron. 240+ fps-el. Az én kártyám gtx 1080 TI. Ha bevan kapcsolva a Ray tracing 4k-n. Mivel ezek a gtx kártyák is megkaptak később az RT támogatást. Konkrétan meg sem mozdul. És hiába használná a dlss-t. Ahhoz legalább 2 db 3080 Ti, 3090 vagy RX 6900 kéne. De szerintem 240 fps akkor sem lenne. A lényeg az ebben a monitorban, hogy ezt meg gyanúsan olcsón vette 150 ezerért kB. Amikor egy 32:9-es monitor olyan 300 ezertol indul és az sem 240 hertz.
Bár már volt dolgom ilyen kínai csodával amiben csak a vga, táp gépház meg ssd volt csak ilyen. A lényeg, hogy gtx 1660 super vga volt. De cyberpunk full HD-n mediumon el laggolt egy szép 16 átlag fps-el. És a gta 5 sem futott 60 fps-el full HD ultrán. Illetve a benne lévő TOOQ tápegység 2 hónap múlva kinyirta az egész gépet. Bár az ssd előtte magától tönkre ment. Ez szerencsére szint úgy nem az én gépem volt. Bár én is LC-Power Metatron Gaming Series LC8650III V2.3 Ozeanos 3 650W Bronze tápot használok 24 GB RAM, gtx 1080 TI. És Ryzen 7 Pro 2700 mellett de én erről tudom, hogy nem egy veszélyes darab. Mivel egyes kínai gyártók. Lc-power, Approx, Kollink, Keep Out, Segotep, stb ritkán de csinálnak jó tapokat. A Keep out és az Approx eleve sem élet veszélyesek. Inkább magukat teszik gyakran hamar tönkre.
"Ez a számítógép a megtestesűlt kínai"
Ne lepődj meg, ha azon a számítógépen megnyitod az arukereso.hu-t, akkor mindenre fogja mondani, hogy "vedd meg ezt, ócó, akciós" 🤣
Itt a jós:
A gép pontosan 2 évig fogja bírni, rendesen fog menni, sőt a 3070 kb 3080ti szintjét fogja hozni, majd 2 év után csőtörés miatt meghal a gép.
szoval hogy birja e a 240fps t 4K ban
még nincs keszen? Nem lett kiprobalva?
nem tudom minel es milyen beallitason birna 240fps t 4K ban
de gondolom nem azoknal amiknel szeretné
azt meg barki honan tudja ami egy zsakbamacska helyrol valo?
mennyire hasznalt, mennyire valos (vagyis mennyire hamis)
regebben is barmit megtudtak piszkalni firmwarekkel belsoleg, kulsoleg is
vagyis akar csak peldanak csinalhattak egy 960 bol 980Ti -t
ami emiatt a valosagban inkabb problemakat okozhatott voln vagyis egy 960 al se lett voln pariban
manapsag meg mar maguk a gyartok legalisan is csinalnak ilyeneket
szoval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!