2 monitorral felbontása nem ütközik?
Figyelt kérdés
Van egy 1920x1080-as kijelzőm. Szeretnék még egyet, hogy játék közben kezeljem a discordot, filmet néznék stb.... Pincében találtam egy régebbit. Annak 1280x1024 pixel felbontása. Nem fog ütközni a kettő? Hallottam olyasmit, hogy akkor a másik is kevesebbet fog tudni. Igaz? Hogy érdemes beállítani?2022. febr. 7. 12:49
1/3 anonim válasza:
Csak akkor lesz gond, ha klónozást akarsz, azaz ugyan azt mutassa a kettő. Kiterjesztésnél nem gond, de arra figyelj, hogy a játékból nem biztos, hogy ki tudod húzni az egeret a másik monitorra, így az inkább csak megjelenítőként tud funkcionálni, interakció korlátozottan végezhető.
2/3 KmsRys válasza:
Én is használtam együtt 1920x1080-as és 1280x1024-es monitort, egyszerűen át tudtam húzni az ablakokat a másikra, nem volt vele semmi gond, a saját felbontásán ment mindkettő. A kérdésed alapján úgy gondolom, hogy te is így "kiterjesztve" szeretnéd, hogy különböző képet mutasson a kettő, szóval nem szabadna ütköznie.
3/3 anonim válasza:
Én a laptop kijelzőjén nézem a hőmérsékletet játék közben, a laptop kijelzője szándékosan alacsony felbontáson megy, hogy a megjelenítése minél kisebb terhelést jelentsen, nem volt probléma a megjelenítéasel, viszont az egér kurzort nem tudtam kivinni játék közben a túloldalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!