Ha kitakarítom, újrarakom, meddig bírhatja még?
Van egy 2 éves laptopom... Eléggé nyúztam, újra raktam párszor... Szóval HDD lehet szektorhibás lesz (harddisk sentinel szerint 100%-os..) egyébként húzva semmi nem volt benne.. Alatta volt mindig egy hűtő, ami azért hűtötte... Most hűtő nélkül, csak az alap ventivel 40-45 fok böngészéskor... Játékoknál nincs fps különbség..
De néha akad a rendszer... Kifagy egér... Multkor semmit en mcsináltam, egyszercsak a memória betelt, zárja be xy programot (8GB RAMom van, 2,8GB volt használva..) kifagyott teljesen a gép, de skype meg ment fél órán keresztül, mert dumáltam közbe haverral, és az ment.. Érdekes.. Resi megoldotta... A laptop hangfalait csak kicsit használtam, de most már enm is szólnak..
Szerintetek? Valmit cserélni benne? Gari nincs. Már csak zenézésre szeretném használni..
CPU: Intel Pentium 2117u
GPU: Nvidia Geforce GT 720M
HDD: Toshiba 750GB
"HDD lehet szektorhibás lesz"
mitől?
Elég sokszor újra volt telepítve, állítólag lehet emiatt szektorhiba.. Vagy ez tévhit?
Itt a gép: [link]
HDD típust nemtudom... Csak annyit, hogy Toshiba..
Illetve én 8GB RAM-mal vásároltam még anno..
Hatalmas tévhit, az újrarakást pont leszarja a HDD.
Pontosan milyen oprendszer van rajt és mikor lett felrakva?
G.
Elég szokatlan hibák merültek fel, nem igazán tudom kapcsolatba hozni őket semmivel. A hangszóróhoz rakd fel a drivert, ha nincs még fenn.
G.
Fentvan, de ez hardveres probléma, múltkor még csak recsegett, mostanra behalt... Nekem nem számít, úgyis 2.1es hangrendszert használok, ami gyönyörűen szól róla.
Érdemes lenne kitakarítani? 40-45 fokos a proci alapjáraton..
Ez alapján felesleges, teljesen jó érték. Hajtsd meg, úgy mennyi?
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!