Joker10 kérdése:
Mitől van az hogy a windows 7 rendszerem meghal 3 nap után? Ezt csinálja már két hónapja. Kékhalál van sokszor illetve olyan hibaüzenetet kapok hogy a windows intéző müködése leállt Leformázom a merevlemezt ujrarakom de akkor is ez van valami tanács?
Figyelt kérdés
kékhalál, fagyás, windows intéző leáll2012. jún. 2. 19:59
1/15 anonim válasza:
Hibás RAM lesz valószínűleg. Ellenőrizd, szükség esetén cseréld.
2/15 A kérdező kommentje:
hogy tudom ellenőrizni a RAM-ot ???
2012. jún. 2. 20:15
3/15 anonim válasza:
nembiztos hogy ram a hibás
bármi lehet akár mervelmez bármi...
ha garanciális akkor jobb helyzetben vagy ha nem akor is szervizbe kell vined
ram ot persze cserélheted probára ha van valakinek biztosan jó és ha azal megy akor csak azt cseréld
ha nem akkor bármi ahogy irtam
MemTest? ha elenörizni akarod
van windows 7 nek is memria elenörzöje
4/15 anonim válasza:
A legegyszerűbben úgy, hogy abból a menüből, amiből rendszerinduláskor a csökkentett módot szokás kiválasztani, kiválasztod a memóriatesztet. Persze ennél optimálisabb, ha letöltöd a memtest86 nevű programot, és azzal ellenőrzöl. Alaposabb.
5/15 anonim válasza:
windows memóriadiagnosztika
start menü keresöjébe is beiratod és fent kiadja
amugy felügyeleti eszközökben van
ami pedig vezérlöpultban
6/15 A kérdező kommentje:
RAM-ot teszteltem az jó. nem lehet az hogy a nem eredeti windows miatt van ?
2012. jún. 2. 22:07
7/15 anonim válasza:
Csak nem eredeti, vagy buherált is? A lényeg, hogy tiszta legyen, ne legyen módosítva az eredetihez képest.
8/15 A kérdező kommentje:
nem buherált, csak nem eredeti, de az internetről szedtem le hozzá valami aktiváló programot és azzal aktiváltam.
2012. jún. 3. 07:47
9/15 anonim válasza:
És most, így 9 év után miért is emelted ki a kérdést? Van valami probléma valamilyen rendszerrel/géppel? Részleteznéd?
10/15 anonim válasza:
Lehet még azóta is fennáll a probléma. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!