Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Érdemes megvenni az alábbi...

Érdemes megvenni az alábbi gépet meglepetésnek?

Figyelt kérdés

Fiam szeretné lecserélni a régi gépét egy jobbra. Informatikusnak tanul és ha minden jól megy jövőre diplomázik. Gondoltam karácsonyi ajándékként erre a gépre, de lehet, hogy hagynom kéne inkább választani.

[link]

dec. 1. 04:06
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
12 szavazat
 1/8 anonim válasza:
7%
Én AMD Ryzen 5 8GB Lenovo laptopot 120-ért vettem újat
dec. 1. 04:54
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Inkább válasszon ő.
dec. 1. 07:09
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nem érdemes úgy hogy nem kérdezted meg. Lehet hogy egészen más igénye lenne.
dec. 1. 08:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Soha nem ajánlanék brand gamer gépet a minősége miatt. Eléggé ronda is... ennyiből kihozható ugyanez+ üveg RGB ház
dec. 1. 08:56
 5/8 anonim ***** válasza:
95%

Sokan vannak, akik maguk állítják össze. Ezek a kész gépek meg túlárazottak a tartalmukhoz képest, és lehet nem jön be neki.

Az is lehet -valóban, hogy egy laptoppal jobban jár, ha lassan dolgozni fog, azt viheti magával...

dec. 1. 09:21
 6/8 P.O.C. ***** válasza:

4: Ennek is üveg az oldal lapja. És van benne RGB, a kinézet meg egyéni ízlés függő.

Bár ettől függetlenül én se csípem az előre összerakott brand gépeket. De ebből az árból nem nagyon lehet jobbat kihozni, főleg meg nem legális Windows -al.

dec. 1. 09:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Memóriát minimum 16GB-ra választanám. Minimum.
dec. 1. 09:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Először is azt kéne eldönteni, van-e szüksége dedikált videokártyára? Ha nincs, akkor egy Ryzen 5 8500G alapú gépet kéne összerakni neki, ami egyrészt olcsóbban kijönne, másrészt a foglalat miatt sokáig időtálló marad, nagy fejlesztési potenciállal.

Ja, és memóriából felejtős a 8 GB, ez ma már maximum egy telefonba elég. Minimum 16 (2x8) legyen.

dec. 1. 19:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!