Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » RGB-s számítógép(ház), menő,...

RGB-s számítógép(ház), menő, dizájnos vagy giccses és igazi informatikus nem épít ilyet, tapasztaltad, hogy számtech cégnél lenéznek, ha RGB világítás kedvelő vagy?

Figyelt kérdés

Rendeltünk napokban egy új épített gamer gépet. Nem volt elérhető a kért ház, ők felajánlottak egy zárt, világítás nélküli házat. Nem kértük, ragaszkodtunk az RGB verzióhoz. Úgy éreztük "menőző hülyegyereknek" néztek minket, annyira lenézően kezelték az igényünket. Tapasztaltatok ilyet?

(pedig ez egy kiváló értékelésekkel bíró számítástechnikai cég, szerviz és üzlet) Végül találtak kompatibilis RGB házat, azt kértük.

Természetesen nem irodai gépről van szó, habár engem munka közben sem zavarna melóhelyen, itthon sem zavar munka közben sem. Mellesleg kikapcsolható, állítható.

tegnap 21:16
A kérdező szavazást indított:
Menő és dizájnos (nekem tetszik)
Giccses, nem épít ilyet magára adó informatikus/felhasználó
Egyéb, kifejtem hozzászólásban
17 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Ezektől az extráktól 2x-3x annyiba fog kerülni a gép. Jobban megéri akkor egy sokkal erősebb gépet építeni ugyanennyi pénzből.
tegnap 21:26
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

Amennyiben a gépház is mutatós, akkor klassz lehet. Irodában valóban felesleges. Kivéve, ha a helység és a profil is passzol hozzá. Belegondolva. Lakásban is akkor érvényesül, ha az nem egy lepukkadt, koszos vájogház.

Mit foglalkozol idegenek véleményével? Egy kuncsaft vagy számukra, akit két nap múlva meg sem ismernének.

tegnap 21:28
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet szép az RGB-s ház, csak éppen kevesen tudnak bánni vele. Akkor mutatós, ha beleillik a környezetébe, a szoba fényeibe, passzol a tapétához,

vagy a számítógépasztalhoz stb. A "TheVR Tech" csatornán van két videó Setup Review 1 és 2 címmel, ott vannak nagyon jópofák.

Én magam személy szerint inkább az RGB nélküli dolgokat preferálom, mert zavarja a szememet a plusz fény, ami nem a monitorból jön.

tegnap 21:32
 4/9 A kérdező kommentje:
#1 Bocsi, de hol élsz? Ezek pár ezer forintos tételek! Alapvetően semmivel nem kerül többe egy RGB hűtőventilátoros ház vagy RAM mint a sima. De utólag is legfeljebb pár ezer forintot jelent.
tegnap 21:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem egy full fehér, 'letisztult' RGB buildem van, mely halvány kék (cyan)/fehér átmenetben megy az egész.

Kinek mi. Szerintem ha ízlésesen van megoldva, illik az összkép akkor semmi probléma nincs vele.

tegnap 22:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én gépem az asztal alatt van és zárt a gépház extra hangszigeteléssel - praktikus. De ettől még nem mondom, hogy az RGB fényorgia a hülyegyerekek játéka, a normálisan megépített házak sztem baromi jól néznek ki.
tegnap 22:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Én IT-s vagyok, és hát... design-re pont tettem mikor a gépemet építettem/terveztem még '23 dec-ben (RTX4090, i9-14900K). Úgy se a gép érdekel, mikor megy, hanem a monitor. Meg jó legyen a szellőzése.

(Tudom, i9-14xxx-ek problémáját ismetem, de enyémnek semmi baja, és bios updated. Mikor vettem, nem volt még ez ismert.)

tegnap 23:43
 8/9 anonim ***** válasza:

A 2 tabor elegge szelsoseges tud lenni, szoval ha egy boltban leneznek, mashol lehet korbeugralnak hogy micsoda jo valasztas.

Mondjuk en sem ertem hogy mire jo kb parasztvakitason kivul, mar bocs.

Ha jatszol/dolgozol, a monitort nezed, a jatekbeli ellenfeleid sem latjak, a szuleidet nem erdekli, baratno alapbol kiakad ha gepezel, legendaval ellentetben nem lesz +10 fps-ed.

tegnap 23:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem válasszon mindenki magának olyat, ami neki tetszik, hisz ő fogja nézni mindennap. Nekem egy Asus TUF Gaming GT501 házam van, és ARGB-s RAM-ok vannak benne, és egy ARGB-s procihűtő ventillátor, ami úgy van beállítva, hogy a monitororról veszi a színeket. Nekem ez így tetszik, akinek meg nem az vegyen magának másmilyet.
tegnap 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!