Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 1 TB-os hddt miért nem ismeri...

Rtl456 kérdése:

1 TB-os hddt miért nem ismeri fel a laptopom?

Figyelt kérdés
Nemrég kicseréltem a laptopom hddjét egy ssd meghajtóra. A régi hddt egy Sharkoon tipusú dokkolóba tettem bele. Először felismerte a laptop a két particiót ami a hhdn van, majd egy olyan másfél óra múlva már nem. Mi lehet a hiba?

nov. 20. 19:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Lemezkezelő és eszközkezelő mit mutat? Bios mit mutat?
nov. 20. 19:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem ismeri fel a dokkolót. De csak ennél a hddnel. Egy másikkal kipróbáltam és azzal működik.
nov. 20. 20:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha asztali pcben a hdd működik, akkor az a dokkoló megmakkant, kuka..
nov. 20. 20:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem a dokkoló lesz a ludas,mert egy másik hddt tettem bele és azzal működik.
nov. 20. 21:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor hagyd azt benne. 😊
nov. 20. 21:16
 6/9 anonim ***** válasza:
HD sentinel mit mond róla?
nov. 20. 23:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Azt irta meghibásodás várható a particióban utánna nem működött. Tv re rátettem és csak az egyik partíciót látta
nov. 21. 16:06
 8/9 anonim válasza:
Próbáld meg azt ( ha nincs semmi fontos a lemezen illetve adatmentés megtörtént) hogy formázod , és utána NTFS(windows) ,exFat (macOS , Windows) ra. Utána lemez kezelő windowson: jobb klikk a start gombra lemez kezelo , v szamitogep-kezeles --> lemez-kezelo) és ott hozzáadod az új kötetet. Elvileg működnie kell nekem is ezt kell csinálnom néha.
nov. 23. 21:12
 9/9 Haburc ***** válasza:
Mondjuk az nem normális, ha a partíció csk úgy "eltűnik" róla. Azzal vigyázni kell, ha HDD-t távolítasz el, szoftveresen le kell választani, vagy leállítani a gépet teljesen. Sajnos ha csak le van húzkodva róla, előbb utóbb meghibásodik. Esetleg még a HDD sentinellel ellenőrizném, mit mutat. Ha szerencséd van, és nincs rajta fontos adat, akkor csak a partíciós tábla omlott össze. Az újraparticionálás segíthet.
nov. 24. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!